Domov> Produkty> Iné produkty> Elektronický teplomer

Elektronický teplomer

Model č.: UFR106-SY010
USD 8 ~ USD 9
Infračervený teplomer digitálny nekontaktný teplomer
Model č.: UFR103-SY020
USD 8 ~ USD 9
značka: slzovaný
Model No: UFR105
preprava: Ocean,Air
Schopnosť zásobovania: 10000/month
Miesto pôvodu: Čína
produktivita: 10000
1. Digitálny teplomer pre bezpečné a hygienické použitie: S vstavaným infračerveným snímačom teploty môže teplomer čítať telesnú teplotu osoby do 1,18 palca od stredu čela bez fyzického dotyku osoby. 2. Jednoduchý, rýchly, čistý a tichý: s...
USD 5.5 ~ USD 5.7

Model No: UFR106-SY010
preprava: Ocean,Air
Schopnosť zásobovania: 10000/days
produktivita: 10000/days
USD 8 ~ USD 9
Infračervený teplomer digitálny nekontaktný teplomer
značka: Slzovaný
Model No: UFR103-SY020
preprava: Ocean
obal: Kartón
Schopnosť zásobovania: 10000/month
Miesto pôvodu: šenzhen
produktivita: 10000/month
Infračervený teplomer digitálny nekontaktný teplomer Často Otázky spoločnosti: Q1: Ste výrobca? A kedy si bol zavedený? A1: Áno, sme profesionálnym výrobcom v domácich zdravotníckych pomôckach a národným high-technikom. Naša spoločnosť bola založená...
USD 8 ~ USD 9
Tu nájdete súvisiace produkty v Elektronický teplomer, sme profesionálny výrobca elektronický teplomer,teplomery elektronické digitálne digitálne,nekontaktný teplomer,teplomer,,. Zamerali sme sa na vývoj, výrobu a predaj medzinárodného exportného produktu. Zlepšili sme proces kontroly kvality Elektronický teplomer, aby sme zabezpečili každý exportovaný kvalifikovaný produkt.
Ak sa chcete dozvedieť viac o produktoch v Elektronický teplomer, kliknite na detaily produktu a zobrazte parametre, modely, obrázky, ceny a ďalšie informácie o elektronický teplomer,teplomery elektronické digitálne digitálne,nekontaktný teplomer,teplomer,,.
Či už ste skupina alebo jednotlivec, budeme sa snažiť poskytnúť vám presné a komplexné posolstvo o Elektronický teplomer!
Poskytneme tiež zákazníkom profesionálne technické poradenstvo a riešenia, ktoré pomáhajú zákazníkom lepšie porozumieť našim produktom a službám a poskytne zákazníkom lepšie nákupné skúsenosti a po predaji.

Manažér : Pani Bella

Domov> Produkty> Iné produkty> Elektronický teplomer

Odoslať dotaz

Copyright © 2024 Shenzhen Urion Technology Co., Ltd. Všetky práva vyhradené.
Budeme vás okamžite kontaktovať

Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

odoslať